![]() |
#11 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
![]() Akurat seria The Sims to nie jedyne w co gram, tyle, że nie wiem bardzo do czego można by porównać grę The Sims, bo przecież nie ma drugiej takiej gry. Tak jak można porównywać na przykład Gothic i Wiedźmina, tak TS3 nie ma z czym porównywać. Ktoś kiedyś porównywał grafikę TS3 i GTA4. To bez sensu i nigdy nie chciałabym, żeby grafika w TS3 była taka jak w GTA4. Ja nie uważam, że simy są "plastusiowate" więc nie wiem na co Twoim zadaniem mam się decydować. Niezależnie od wszystkiego, The Sims 3 to jest symulator życia, a symulacja to nie to samo co życie. I simy mają to do siebie, że potrafią nosić rower w plecaku i mi to zupełnie nie przeszkadza. To jest gra i wielu elementów realnego życia w niej brakuje i bardzo dobrze. Co do pór dnia, to przepraszam, ale jak sobie wyobrażasz inaczej zmieniające się pory dnia? Przyciemnienie nieba przed nocą to jest wieczór, a rozjaśnienie przed dniem to świt. Do tego widać wschodzące i zachodzące słońce oraz księżyc. I nawet jeśli trwałoby to chwilę, pisanie, że tego nie ma, jest zwyczajnym kłamstwem. Jest różnica między dyskusją i kłótnią, a Ja nie mam w naturze kłócić się, więc traktuję to jako dyskusję ![]() I ponawiam pytanie: jeśli tak bardzo nie podoba Ci się ta gra, to czemu nadal w nią grasz? P.s. Co do tego ciasta ... simy zjadają posiłki, wiec jeśli sim zje ciasto, to ono znika ![]()
OJSG: Życie simów według Irbis *** Trzeci dom Patrycji i Antoniego. *** Życie rodziny Wichura: Część 22 Ostatnio edytowane przez Irbis : 31.05.2009 - 12:14 |
|
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|