Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 31.05.2009, 09:40   #11
Irbis

Reputacja: 14
Domyślnie Odp: Zalety i wady The Sims 3.

Cytat:
Napisał bigkar Zobacz post
No coz, przykro mi, ze nie zrozumialas co napisalam. Nie ma dla mnie najmniejszego znaczenia kogo lubisz a kogo nie i jakie tam masz potrzeby. Napisalam o De Vito aby pokazac, ze szum wokol "mozliwosci stworzenia dowolnej postaci" rozkrecony przez Maxis to kompletna bzdura. Na przykladzie tego nieszczesnego De Vito pokazalam, ze nie mozna.
Co do tego, ze nie ma gier idealnych oczywiście się zgadzam. Tyle, ze ten gniot pozostal w 2005 roku i graficznie i pod wzgledem animacji postaci, pracy kamery, mozliwosci zblizen itp.Bo gry poszly juz daleeeeko naprzod, Mysle ze seria TS to jedyne w co grasz i pewnie nie masz odniesienia.
Co do czterech por dnia....to jest jak z tym tworzeniem "dowolnej" postaci. Przyciemnienie przed noca to dla Ciebie pewnie wieczor a rozjasnienie przed dniem to swit...no naprawde super, jedno i drugie trwa mgnienie oka.
Na cos sie powinnas zdecydowac Albo to ma byc plastusiowate..., kompletnie odrealnione i wtedy proponuje zrobic szafe na ubrania w misiu pluszowym itp, albo ma byc to "symulator zycia" jak kiedys reklamowal to Maxis, a wtedy to to jest kompletna pomylka. Nie da sie zjesc ciasta i wciaz je miec..

Ale nie jestem tu po to by sie wyklocac o produkt Maxisa
Pozdrowka
Co do pana De Vito, nie chodzi o to, że go nie lubię czy lubię i również podałam go jako przykład. Na jego przykładzie chciałam dać do zrozumienia, że zupełnie nie zależy mi, aby w simsach tworzyć realnych ludzi, więc to Ty mnie źle zrozumiałaś

Akurat seria The Sims to nie jedyne w co gram, tyle, że nie wiem bardzo do czego można by porównać grę The Sims, bo przecież nie ma drugiej takiej gry. Tak jak można porównywać na przykład Gothic i Wiedźmina, tak TS3 nie ma z czym porównywać. Ktoś kiedyś porównywał grafikę TS3 i GTA4. To bez sensu i nigdy nie chciałabym, żeby grafika w TS3 była taka jak w GTA4.
Ja nie uważam, że simy są "plastusiowate" więc nie wiem na co Twoim zadaniem mam się decydować. Niezależnie od wszystkiego, The Sims 3 to jest symulator życia, a symulacja to nie to samo co życie. I simy mają to do siebie, że potrafią nosić rower w plecaku i mi to zupełnie nie przeszkadza. To jest gra i wielu elementów realnego życia w niej brakuje i bardzo dobrze.

Co do pór dnia, to przepraszam, ale jak sobie wyobrażasz inaczej zmieniające się pory dnia? Przyciemnienie nieba przed nocą to jest wieczór, a rozjaśnienie przed dniem to świt. Do tego widać wschodzące i zachodzące słońce oraz księżyc. I nawet jeśli trwałoby to chwilę, pisanie, że tego nie ma, jest zwyczajnym kłamstwem.

Jest różnica między dyskusją i kłótnią, a Ja nie mam w naturze kłócić się, więc traktuję to jako dyskusję

I ponawiam pytanie: jeśli tak bardzo nie podoba Ci się ta gra, to czemu nadal w nią grasz?

P.s. Co do tego ciasta ... simy zjadają posiłki, wiec jeśli sim zje ciasto, to ono znika

Ostatnio edytowane przez Irbis : 31.05.2009 - 12:14
Irbis jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania