![]() |
#121 |
Reputacja: 15
|
![]()
Eeee....
![]() ![]() I chyba to wszystko co miałem do napisania ![]() pozdrawiam
|
![]() |
#122 | |
Reputacja: 10
|
![]()
Ok to może teraz ja
![]() Nadrobiłam wszystko (w końcu!) i muszę powiedzieć, a raczej napisać, że FS jest dobre ![]() Jedyne co mi przeszkadza to, że tak mało jest dialogów i cholernie dużo opisów ![]() Niby jest tak jak wcześniej ktoś napisał, że czytając "Marzenie Jutra", ma się uczucie, iż całą akcja przeleciała tak szybko, jakby minęło kilka tygodni. Lecz ja mam wrażenie, że był to tylko wstęp opisujący sposób w jaki na świat przyszła mała Lily. Matka zmarła, ojciec w więzieniu, nieciekawa przeszłość. I nie lubię tego Wiktora, jak dla mnie może zostać, do końca życia w tym pierdlu ![]() Niestety czuje, że tak nie będzie, bo Lily zapewne kiedyś spotka się z ojcem ![]() Cytat:
![]() No nic, wciągnęło mnie i będę czytać na bieżąco ![]() Czekam na dalszy rozwój wydarzeń ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#123 | ||||||||
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Dziękuję za komentarze
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Powtórzenia i błędy w tym fragmencie są wynikiem tego, że ośmiolatki nie mają jeszcze takiej wprawy w pisaniu ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() W końcu we wszystkich moich FS główną bohaterka jest Lily. Tu nie może być inaczej ![]() Cytat:
![]() Imiona rodziców Tanii się pojawią pod koniec, to zobaczysz, że bardzo odbiegają. Ale przecież córeczka Lily dostała imię po Tanii ![]() |
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Guest
|
![]()
Taki krótki..?
![]() Ale dobry jakościowo. Kurczę, przygnębiają mnie te sytuacje w sierocińcach.. Głupie dzieci.. Ciekawe co by zrobiły jak by były na jej miejscu.. ;/ Nie czytałam ANDu ale z tego co (niestety) zdradzają komentarze innych - ma być dobrze, szczerze mówiąc to liczyłam na jakiś dramat haha ![]() A tak w ogóle to Lily jak na ośmiolatkę to bardzo mądra (?) - nie wiem czy to dobre słowo do tego co mam na myśli. Oceny raczej nie zmieniam, zawsze podobały mi się Twoje FS ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Reputacja: 14
|
![]()
w sumie, odcinek niczego nowego nie wniósł do historii, ale to zrozumiałe, że musi być jakieś wprowadzenie
![]() ![]() Cytat:
![]() musiałem to napisać Ocena: 8/10 [za krótkość] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
|
![]()
Nadrobiłam.Przykro, że Tania umarła.. Wiktor w więzeniu
![]() ![]()
![]() |
#127 |
|
![]()
No !
![]() Odcinki IX i X były świetne ![]() ![]() Czytając FS strasznie żałuję, że znam tą historię, ale miło jest ją sobie przypomnieć w wersji the sims 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
|
![]()
Fajne FS. Dzisiaj (i wczoraj) nadrobiłąm wszystko
![]() Szkoda, że Tania nie żyje ![]() Ciekawa jestem jak potoczą się losy Lilly ![]() Czekam na dalsze odcinki ![]()
![]() |
#129 | ||
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przy pisaniu dialogów bardzo uważałam na to, żeby Lily "brzmiała" jak dziecko. Wg mnie wyszło nieźle, a tu się takich rzeczy dowiaduję! ![]() Ale ona nie jest głupią dziewczynką tak ogólnie i mam nadzieję, że uda mi się to udowodnić w kolejnych odcinkach ![]() Witam nową czytelniczkę ![]() Wszystkim dziękuję za opinie ![]() ![]() Odcinek najprędzej w przyszły weekend, bo jest z nim dużo roboty (tzn. tej zdjęciowej), a w tygodniu na pewno się nie wyrobię (koniec ferii! ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
|
![]()
Dobra. Przeczytałem całe jednym tchem
![]() Bardzo mi szkoda Lily ![]() I smutno mi z powodu Tani. Umarła pewnie z wycieńczenia czy z czego tam jeszcze... Powiedz mi, w następnych odcinkach będziesz opisywać losy Wiktora czy Lil? I z jakich stron ściągasz te dodatki? Hmm... Za te wszystkie odcinki daję 10/10. Pozdrawiam ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|